Om Schymann

Hvem er jeg?

Jeg hedder Josephine Schymann, er 36 somre og bor på Fejø med mine 3 små børn. Første gang jeg drømte om en madvogn var da jeg var teenager og boede i Tisvilde, her ville jeg gerne servere aftensmad som take-away ved stationen, senere ville jeg gerne sælge picknickurve som folk kunne tage med på stranden og senere kom der atter en ny ide, og en mere, og en mere, men dengang havde jeg hverken erfaring, økonomi eller alderen med mig. 

Da min store passion altid har været mad, ærlig mad, begyndte jeg i kokkelærer på Tisvildeleje Strandhotel og efter en tid trak Københavnerlivet og jeg fortsatte min læretid på Restaurant Les Trois Cochons på Værnedansvej. Efter jeg afsluttede min kokkeuddannelse med et smut indenom dronningen til pandekager, fik jeg først job som kok på Restaurant Cofoco, så The dining Room på toppen af SAS hotellet og senere blev jeg køkken og restaurantchef på Cafe Wilder på Christianshavn. 

Så kom der børn og jeg videreuddannede med til serviceøkonom. 

Nu er jeg så her, og som en helt naturlig del af mig, begyndte jeg straks at spekulere over hvordan jeg kan bidrage med noget til Fejø – og så begyndte min gamle drøm igen at spirer – en madvogn ❤️